ХАРАКТЕРИСТИКИ

Качественото строително изпълнение е важно и трудно, и изисква комбинация от различни фактори. Освен високия клас материали, решаващ фактор са опитните техници и строители. Поддържаме и надграждаме отношенията си с добри строителни специалисти, работим с хора, които разбират и ценят професията си. Не правим компромиси с качеството, не пестим средства и усилия за това NOVA 2 IN LULIN 2 да стане модерна и комфортна жилищна сграда.

Сграда NOVA 2 IN LULIN 2 разполага с много добро разпределение на пространствата, което е сред предимствата й, наред с всички останали компоненти. В сградата са разположени 16 ателиета, както и общо 44 двустайни и тристайни апартамента.

Технически характеристики и предимства

Конструкция

Монолитна, стоманобетонна. Междуетажни подови конструкции ще са безгредови плочи, а външните ограждащи стени с дебелина 25 см.

Покрив

Стоманобетонен плосък покрив, с хидро и топлоизолация.

Фасада

Стените ще са изградени с тухли „Porotherm” с дебелина 25 см и изолация от 10 см EPS.

Електроинсталация

Електромерно табло, монтирано извън сградата, на приземно ниво. Фотоклетки за общите етажни коридори и мазетата, както и евакуационно осветление.

ВиК инсталация

Водопровод – изпълнен с полипропиленови тръби за студена и топла вода и канализация –  с дебелостенни ПВЦ тръби, водомери с опция за дистанционно отчитане.

Отоплителна инсталация и вентилация

Сградата ще бъде на ТЕЦ. Ще има изградена централна абонатна станция, разположена в сутерена на сградата.

Дограма
Петкамерна PVC дограма с троен стъклопакет и нискоемисийно стъкло.
Вертикална планировка

Озеленяване от дървесни и тревни насаждения, декоративни храсти, настилка от бетонови павета за откритите паркоместа и алеите.

Мълниезащита

II-ро ниво на мълниезащита, мълниеприемник с изпреварващо действие

Телефонна, кабелна инсталация, интернет

Във всяко жилище ще се монтира слаботокова кутия, до която да се доведат слаботокови кабели от сградната инсталация – интернет и телевизия.

Домофонна инсталация

Домофон със слушалка, звънец и звънчев бутон, а при входа на сградата звънчево-домофонно табло и ел. брава.

Асансьор

Предвиден е съвременен, енергийно ефективен, тих и бърз асансьор.

Общи части

Общите части ще са луксозно изградени с LED осветление и картини на всеки етаж. Стълбището е предвидено от естествен цветен камък.