ЗА СГРАДАТА

Проектът е реализиран съвместно с екипа на Studio Creative. Проектирането на една сграда е най-важният елемент от създаването ѝ и подценяването му е основната причина за незадоволителен резултат. Разглеждайки проекта ни, за чието създаване работихме близо две години, ще видите целия ни опит и натрупани познания, претворени в NOVA 2 IN LULIN 2.

Търсите Вашия нов дом? Ако искате модерен, функционален и уютен дом от строител с доказан опит, разгледайте NOVA 2 IN LULIN 2.

Сградата е на 9 етажа, с разгъната застроена площ от над 7 180 кв. м и впечатлява с идеално претвореното виждане на модерния градски човек за комфортно жилище, съчетано с функционалност и практичност. Дизайнът е резултат от съвместната работа на дизайнерите и инвеститора, с цел създаване усещане за стабилен и уютен дом, за спокойствие и хармония. Жилищата са с удобно разпределение, изчистени линии и с внимание към детайлите. NOVA 2 IN LULIN 2 включва общо 60 апартамента и ателиета, магазини, външни паркоместа, подземен паркинг и складови помещения. Всяко жилище има достъп до стълбище и асансьор, осигуряващ връзка към всички етажи от сутерен до 9-ти етаж. Сградата разполага с два входа, единият е от ул. „Ицхак Грациани“, а вторият от бул. „Добринова скала“. Магазините са два, разположени на партерно ниво, имат обособени самостоятелни входове и складови помещения към тях.

В сградата са предвидени 35 подземни и 30 надземни паркоместа, както и над 30 броя стойки за велосипеди.

РАЗГЛЕДАЙ АПАРТАМЕНТИТЕ СЕГА

В изграждането на NOVA 2 IN LULIN 2 ще се използват съвременни материали и технологии, гарант за високите показатели на енергоспестяване и една по-добра среда за здравословен живот.