ЗА ИНВЕСТИТОРА

Строително-инвестиционна компания „ХИДРОИЗОМАТ“ АД е създадена през 1962 г. Към днешна дата е част от структурата на „ДОВЕРИЕ – ОБЕДИНЕН ХОЛДИНГ“ АД – една от 20-те най-търгувани компании на Българската фондова борса според списание „FORBES”. Фактът, че „ХИДРОИЗОМАТ” АД е от групата дружества на „ДОВЕРИЕ – ОБЕДИНЕН ХОЛДИНГ” АД осигурява нужната финансова стабилност и сигурност в проектите ни. Като дружество с традиции и доказан опит в строителния бранш, „ХИДРОИЗОМАТ“ АД утвърди репутацията си на иновативна строителна компания с основни конкурентни предимства – надеждност и качество на извършваните дейности, надграждане на визията и стила на жилищните си сгради, както и постоянни клиенти, които без съмнение ни се доверяват за своята следваща инвестиция или нов дом.

С годините „ХИДРОИЗОМАТ“ АД успя да изгради изцяло свой стил и да привлече качествени специалисти, които да способстват за финализиране на поредния проект, който да фокусира вниманието Ви с красива визия и да затвърди гласуваното доверие с гарантираното качество на всеки един завършен апартамент, общи части, гараж и всеки детайл, който би бил от значение и за нас като строител, и за Вас -нашите клиенти като бъдещи собственици.

Ние от „ХИДРОИЗОМАТ“ АД вярваме, че най-добрата реклама са нашите готови сгради, както и мнението на нашите досегашни клиенти, които биха Ви убедили, че именно „ХИДРОИЗОМАТ“ АД е инвеститорът и строителят, на който да се доверите.

Последният реализиран проект на „ХИДРОИЗОМАТ“ АД е жилищна сграда NOVA NADEJDA в ж.к. „Надежда” 2, ул. „Йордан Хаджиконстантинов-Джинот“ № 97, която бе построена и въведена в експлоатация за по-малко от 24 месеца. С тази сграда ние за пореден път доказахме, че предоставяме на клиентите си продукта, който самите ние бихме искали да получим. Това е така, защото в работата си винаги използваме отлично квалифицирани архитекти, нови технологии и най-добрите материали.

Доверявайки се на нас, като професионалисти в първокласното жилищно строителство, ще Ви предоставим целия си набор от услуги на най-високо ниво, ще Ви осигурим качествено консултиране по отношение на целия процес – от запознаване с нашите обекти и предоставяне на оферта за покупка до самото въвеждане в експлоатация на сградата и нанасянето Ви в нея. За ръководството и екипа на „ХИДРОИЗОМАТ“ АД перфекционизмът в предлаганите услуги е основна мисия, а следването на всички съвременни технологии и иновации, и спазване на актуалните изисквания за качествено – базисен принцип.

РЕАЛИЗИРАНИ ОБЕКТИ